Borówa 15 Napisano 3 Sierpnia 2019 Jak uprawiacie w boksach w domu to czuć u was zapach roślinek? jak sobie radzicie z zapachem ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 3 Sierpnia 2019 u mnie nic nie czuć, mam dobry boks szczelny i filtry dobrej jakości, cały czas o wszystko dbam aby działało @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 427 Napisano 3 Sierpnia 2019 nie ukrywam że u mnie jest to mały problem z zapachem ale na dniach będę się brał za zniwelowanie tego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanczo 35 Napisano 3 Sierpnia 2019 nic u mnie nie czuć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrick 22 Napisano 3 Sierpnia 2019 lekko czuć ale w następnej uprawie będę uszczelniał boksa bo przez właśnie nieszczelności zapach się wydostaje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach