Kielnia 13 Napisano 3 Sierpnia 2019 Jest taka sprawa moje rośliny wszystkie pozdychały co mogło być tego przyczyną ? dosłownie kilka godzin mnie nie było w pokoju a były zdrowiutkie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 3 Sierpnia 2019 hmm ciężka sprawa, moje podejrzenia są takie że mogła Ci matka albo ojciec wejść do pokoju i podlać jakimś domestosem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pudzian 4 Napisano 3 Sierpnia 2019 taka możliwość też wchodzi w grę, bo co by tak szybko je zabiło ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kielnia 13 Napisano 3 Sierpnia 2019 chyba macie rację tak mogło być @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jinu 28 Napisano 10 Sierpnia 2019 Wspolczuje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach