Sanczo 35 Napisano 3 Sierpnia 2019 Mam trzy automaty, dopiero wykiełkowane, mam pytanie kiedy zacząć je podlewać nawozem i co jaki czas ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gumiś 15 Napisano 3 Sierpnia 2019 (edytowane) jeśli dopiero co wykiełkowałeś to nie podlewaj od razu nawozami, dopiero za 2 tygodnie możesz podlać połową zalecanej dawki, ziemie dałeś nową ? Edytowane 3 Sierpnia 2019 przez Gumiś 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanczo 35 Napisano 3 Sierpnia 2019 oczywiście ziemia jest nówka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gumiś 15 Napisano 3 Sierpnia 2019 to to nie podlewaj nawozami przez 2-3 tygodnie bo w ziemi mała roślinka ma niezbędne substancje odżywcze, potem zacznij od połowy dawki nawozów jak pisałem i co drugie lub trzecie podlewanie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach