Cappio96 0 Napisano 11 Września 2021 Witam mam taki problem z roślinną mianowicie poczarniały liście czym jest to spowodowane zbyt nisko lampa ? Da się to uratować w jakiś sposób? Z góry dzięki za info @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KryspieK 92 Napisano 11 Września 2021 A to przypadkiem nie pleśń moze? Tak wygląda, jakby pleśniała od środka. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cappio96 0 Napisano 11 Września 2021 Da się to jakoś uratować @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 11 Września 2021 nigdy czegoś takiego nie widziałem to chyba jej koniec @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KryspieK 92 Napisano 12 Września 2021 Jak na moje to albo pleśń (nie uratujesz) albo brak tlenu w korzeniach - co i tak da pleśń. Masz ty w ogóle drenaż jakiś? Ziemię taką gitówe w miarę? Z tą nie ma co, ona już nie żyje, ale przy następnej zadbaj proszę o dobry drenaż - nawet nie wiesz jak to pomoga i tobie i roślince @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach