Gość Ooo Jesu Napisano 22 Września 2021 W dniu 11/09/2021 o 22:40, doominik napisał: zapach siana, którego trudno się pozbyć. Wielu ma z tym problem, mam i ja...gdy rośnie,to pachnie jak bogini,po suszeniu w książkowych warunkach-siano i miesieczny curring nie pomógł,curring poprawi smak ale zapachu nie przywróci i niech sobie kto mówi co chce. Zaczynam podejrzewać że z tymi nasionami jest coś nie tak,rośliny wyglądają i rosną ładnie ale te zmodyfikowane geny po wielu krzyzowkach mogą prowadzić do tego że nie każda partia nasion da rośliny o silnych właściwościach zapachowych. To teoria oczywiście i nie stoję za tym murem. A i suszenie z liśćmi przytopowymi aby wierzchnia strona topkow nie wyschla za szybko i kiszka. I bądź tu mądry. Zobaczcie jak suszą plantatorzy w Maroku np,suszą gdzieś w jakiejś kurwa wiacie na polu,nikt tam się nie pierdoli z termometrami,wiatraczkami,cudami nie widami a kupisz 5 od marokanca to strach wejść do tramwaju bo tak jebie(pachnie) przez woreczek foliowy. Takie moje przemyślenia... Pozdrawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach