Jaszczurtcv 0 Napisano 4 Września 2021 (edytowane) Witam jestem nowy jak w temacie i mam problem a mianowicie wszystko stoi box własnej roboty wentylacja filtr oświetlenie i tu jest problem bo mam panel LED i nie mam jego nazwy ani żadnej instrukcji i są trzy fazy świecenia czerwony, niebieski, i mogę włączyć oba i teraz nie wiem jaka barwa ma być przy kiełkowaniu jaka przy wege i jaka przy kwitnieniu podpowiecie coś proszę ? Dodam że na lampie są dwa przyciski growth oraz bloom Edytowane 4 Września 2021 przez Jaszczurtcv @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 4 Września 2021 58 minut temu, Jaszczurtcv napisał: Dodam że na lampie są dwa przyciski growth oraz bloom growth - wzrost bloom - kwitnienie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaszczurtcv 0 Napisano 4 Września 2021 (edytowane) A oba na raz ? Edytowane 4 Września 2021 przez Jaszczurtcv @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 4 Września 2021 @Jaszczurtcv można @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaszczurtcv 0 Napisano 4 Września 2021 No rozumiem że można a kiedy włączyć oba na raz przy kwitnieniu czy przy wzroście ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 4 Września 2021 @Jaszczurtcv przy tym i przy tym, jak mają growerzy HPSy to też on bardziej na kwitnienie a na wzrost też dobrze rosną krzaki 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KryspieK 92 Napisano 5 Września 2021 @Jaszczurtcv Tylko nie zaczynaj z pełną mocą bo mozesz se sadzonke przyjarać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 5 Września 2021 W dniu 04/09/2021 o 20:10, Jaszczurtcv napisał: No rozumiem że można a kiedy włączyć oba na raz przy kwitnieniu czy przy wzroście ? Wydaje mi się że to tania mało efektywna lampa niewielkiej mocy, powinna świecić w obu trybach. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaszczurtcv 0 Napisano 5 Września 2021 Mogę zarzucić zdjęcie całego boxa dod że to samoróbka ale mam tylko zdjęcie całości ale lampa tak daje po oczach że nie da patrzeć. Lampa 300w @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 11 Września 2021 I to w szafie 50x80 ? 150W wystarczy. W drugim tygodniu kwitnienia do ósmego obie fazy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach