Cedzik 23 Napisano 3 Sierpnia 2019 Co jest lesze do jarania marihuana czy haszysz? jakie są według was opinie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 3 Sierpnia 2019 oczywiście że wolał bym jarać haszysz, tam masz duże ilości żywicy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 427 Napisano 3 Sierpnia 2019 też wybierał bym haszyk @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borówa 15 Napisano 3 Sierpnia 2019 ja lubię to i to ale haszyk mocniejszy w działaniu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 3 Sierpnia 2019 ja tam wole topy jarać ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrew meyers 3 Napisano 4 Grudnia 2019 Chyba jestem wyjątkiem, ale nienawidzę hashu. Zawsze chce mi się rzygać i mam bardzo złą bombę po tym (nawet po Amsterdamskim haszyku). Znajomi bardzo nim się zachwycali, a ja umierałem po zapaleniu. Wole zwykłą trawkę ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach