Gość Napisano 31 Sierpnia 2021 Witam wszystkich do tej pory leciałem z autamatami,pomyślałem może pełnosezon. A więc to najlepszego najszybszego wsadzić do boxa oświetlenie 400w hps 55000lm box 120x120. Nie wiem ile czasu zajmuje proces hodowli pelnosezonow w boksie może ktoś mnie pokieruje ci i jak od początku do końca dziękuję pozdrawiam. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spoja 68 Napisano 31 Sierpnia 2021 @Damiant1991 Sezony mają to do siebie że to ty sterujesz kiedy mają przejść na kwitnienie. No i że okres kwitnienia mają dłuższy od automatów. (Plon też ponoć jest większy ale tego nie potwierdzam) Jeśli nie masz programatora czasowego to radziłbym sobie go dokupić do sezonów. W tak dużym boxie to wsadziłbym 4 różne sezony i zrobił wielkiego scroga ale to juz Up to You. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 31 Sierpnia 2021 niektóre fotoperiody potrafią szybko zakwitnąć, trzeba szukać z genotypem indica, szybciej kwitną od sativa 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach