Fan BMW 11 Napisano 3 Sierpnia 2019 Mam pytanie preferujecie ziółko z tytoniem czy bez ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 3 Sierpnia 2019 a poco z tytoniem ? ja preferuje czyściocha najlepsza bomba po tym jest no i smak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrick 22 Napisano 3 Sierpnia 2019 też preferuje palenie bez tytoniu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buk 8 Napisano 3 Sierpnia 2019 jak mam mało towaru to i chce sobie zapalić jointa to dodaje tytoniu a jak mam więcej jarania to pale same ziółko jest lepsze i mocniejsze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrew meyers 3 Napisano 4 Grudnia 2019 Akurat w moim przypadku jest tak, że lubię smak tytoniu, więc moje blanty zwykle składają się z 1/3 tytoniu i 2/3 materiału ? Ale jak kto woli. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 4 Grudnia 2019 Z tytoniem. Nie wiem dlaczego, ale same zielsko nie pokopie mnie tak masakrycznie jak zielsko z tytoniem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 25 Stycznia 2020 W dniu 04/12/2019 o 02:35, andrew meyers napisał: Akurat w moim przypadku jest tak, że lubię smak tytoniu, więc moje blanty zwykle składają się z 1/3 tytoniu i 2/3 materiału ? Ale jak kto woli. towaru trza mieć dużo zawsze pos ziemią ? ja ile bym "towaru" nie miał zawsze pale z tytoniem ale tytoń sypię przy ustniku by wyczuć kiedy juz po "towarze" ,sam palę szlugi więc mi rybka. Lecz ostatnio kupuję tylko bletki które sam mdocinam na długośći skrecam takiego lolka z 2 gramów grubasa co w polowie odgaszam bo juz padam hahaha. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach