Rolnik_420 19 Napisano 30 Sierpnia 2021 Siemka wszystkim Chciałem się przywitać 🙃 Na forum bywałem ale jako niezarejestrowany użytkownik aby zdobyć troche wiedzy. Przyszedł czas na zarejestrowanie się ponieważ ruszyłem z czymś swoim i będę miał trochę pytań, a może nawet podzielę sie z wami jakimiś fotkami. Pierwsze pytanie to w jakim wątku moge zapytać o temat wilgotności i sposoby na jej zbicie. Pozdrawiam 🙂 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 30 Sierpnia 2021 @Rolnik_420 hey, najlepiej założyć fotorelacje 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 30 Sierpnia 2021 @Rolnik_420 witaj 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rolnik_420 19 Napisano 30 Sierpnia 2021 @onyx Przemyśle sprawe ale fotek mam bardzo mało, a dziewczyny już są już przelaczone na flo jakies 2 tyg. temu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 30 Sierpnia 2021 @Rolnik_420 fotorelacja nie musi być całkowicie od początku niektórzy startują z fr od flow bo na gro nic się niby nie dzieje głównie chodzi że będziesz miał jeden wątek w którym będzie można ci pomóc 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KryspieK 92 Napisano 30 Sierpnia 2021 @Rolnik_420 Heyaaa! Cieplutko witam :3 onyx dobrze gada ❤️ 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 30 Sierpnia 2021 @Rolnik_420 witaj 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
point.99 239 Napisano 30 Sierpnia 2021 @Rolnik_420 siema 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach