Suchapała69 2 Napisano 28 Sierpnia 2021 Witam, tak jak w tytule mam problem z plamkami na liściach, co moze być nie tak ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 28 Sierpnia 2021 @Suchapała69 nie widzę problemu, wywal ph metr bo to lipa, lej na razie wodę samą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Suchapała69 2 Napisano 28 Sierpnia 2021 Od 3 podlan ph stoi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 28 Sierpnia 2021 @Suchapała69 ten ph metr wbijamy w ziemię w żaden sposób nie pokazuje stanu faktycznego pH ziemi i lepiej to wywalić niż to mieć. Roślina widocznie ciemna i nabita azotem może nie jakoś bardzo ale zalecamy lać wodę do póki nie zrobi się jaśniejsza @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Suchapała69 2 Napisano 28 Sierpnia 2021 Podlewam ph wody 5,8 bo to jest sezonówka to moze być oświetlana 18/1 ? Bo nie wiem czy coś się stanie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 28 Sierpnia 2021 @Suchapała69 jak 18/1 ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Suchapała69 2 Napisano 28 Sierpnia 2021 18 H świece roslinke którą jest feminizowana coś się stanie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 28 Sierpnia 2021 @Suchapała69 doba ma 24h czyli jak świecisz 18/6 a nie 18/1 @Suchapała69 masz ph metr do wody? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 28 Sierpnia 2021 48 minut temu, Suchapała69 napisał: 18 H świece roslinke którą jest feminizowana coś się stanie ? jak to automat to dobrze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Suchapała69 2 Napisano 28 Sierpnia 2021 Masz rację 18/6, mam ph meter do wody. jest to nasionko feminizowane @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach