iRockyTHC 1 Napisano 24 Sierpnia 2021 Siemano powie mi ile jeszcze jej dać moim zdaniem początek września i tne jest to auto Gorilla glue rośnie gdzieś od konca czerwca VID20210818171350.mp4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 24 Sierpnia 2021 @iRockyTHC 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KryspieK 92 Napisano 24 Sierpnia 2021 No nie no takie tematy powinny być z miejsca nagradzane warnem XD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
iRockyTHC 1 Napisano 24 Sierpnia 2021 @KryspieK nie no ziomek chodzi mi tak na oko ile będę kupował lupe jubilerska ale chciałem wcześniej z ciekawości może się dowiedzieć czegoś czy już gotowy jest 4 godziny temu, iRockyTHC napisał: rośnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Sierpnia 2021 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KryspieK 92 Napisano 25 Sierpnia 2021 (edytowane) @iRockyTHC 70-80% mleka, 20-30% Bursztyn. Edytowane 25 Sierpnia 2021 przez KryspieK @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach