major1993 6 Napisano 22 Sierpnia 2021 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 22 Sierpnia 2021 @major1993 prosimy o bardziej szczegółowe zdjęcia gdyż na ten moment gówno widać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spoja 68 Napisano 22 Sierpnia 2021 Nie to nie hermy, jak jest herma to jajeczka wiszą w dół 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
major1993 6 Napisano 22 Sierpnia 2021 Zastanawiam się właśnie bo dziwnie to wygląda ,wchodzę na spota skunem jebie ale zastanawiaja mnie te takie dzbanuszki małe jakby jajeczka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 22 Sierpnia 2021 @major1993 znowu dodałeś zdjęcie w którym uja widać, z bliska zrób zdjęcie łodygi że by móc bliżej się przypatrzeć tym jajcom @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
major1993 6 Napisano 22 Sierpnia 2021 Na tą chwilę nie mam innego zdjęcia niestety.. Jutro zrobię to wrzucę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 22 Sierpnia 2021 @major1993 póki co widzę dorodne krzaki z których będzie ogrom palenia, małe prawdopodobieństwo hermy a jeżeli nawet by była to hermy nadal kopią 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
major1993 6 Napisano 22 Sierpnia 2021 Jeszcze mam takie Jeśli nawet to herma .. czyli herma normalnie spuchnie jak zwykła panna? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 22 Sierpnia 2021 @major1993 tak tylko w topach napotkasz niekiedy pestki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
major1993 6 Napisano 22 Sierpnia 2021 Czyli nie wszystko stracone jeśli nawet to hermy ? Bo chyba jak to napuchnie to powinno coś z tego być ,trochę się urobilem przy tym dbałem itd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 22 Sierpnia 2021 @major1993 nie przejmuj się Twój wysiłek nie pójdzie na marne 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
major1993 6 Napisano 22 Sierpnia 2021 Dzieki Onyx za duchowe wsparcie bonjus myślałem że chuj jasny wszystko strzelił, jutro pójdę pokażę ci resztę okazów, dziękuję jeszcze raz!! 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 22 Sierpnia 2021 @major1993 trochę trawy byś usunął @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
major1993 6 Napisano 22 Sierpnia 2021 Tester spoko jutro to zrobię dzięki za podpowiedź @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
major1993 6 Napisano 5 Września 2021 Panowie chyba coś jest nie tak pomóżcie Panowie chyba coś jest nie tak pomóżcie,co to jest takie białe co wychodzi z tych kielichów? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 5 Września 2021 Godzinę temu, major1993 napisał: Panowie chyba coś jest nie tak pomóżcie,co to jest takie białe co wychodzi z tych kielichów? jakie białe o włoski ci chodzi ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
major1993 6 Napisano 5 Września 2021 1 minutę temu, Andi napisał: jakie białe o włoski ci chodzi ? Nie nie czekaj to ci zaznaczę o co mi chodzi 2 minuty temu, major1993 napisał: Nie nie czekaj to ci zaznaczę o co mi chodzi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 5 Września 2021 @major1993 zduś czy nasiona nie ma bo może zapylona @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
major1993 6 Napisano 5 Września 2021 W tych kielichach są takie małe białe nasionka..czyli tak jak myślałem chuj wszystko strzelił @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
major1993 6 Napisano 5 Września 2021 Czyli wszystko do wywalenia będzie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach