MoeYo 2 Napisano 20 Sierpnia 2021 W lesie znałem spore pole z 2 metrowymi pokrzywami i malinami dzikimu (czyli z kolcami) na środku mam wycięte pole z 3x3 i zasadzone automaty 3x auto ak47. Miejscówka wolna od wszystkich zwierząt nawet ślimaków, jedyny mankament to wydeptana ścieżka ale ogólnie spoko co o tym sądzicie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
420Dominik420 297 Napisano 20 Sierpnia 2021 @MoeYo kiedy je posadziles bo jak nie dawno to patrzac jaka mamy pogode sa marne szanse ze dojda 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący 113 Napisano 20 Sierpnia 2021 @MoeYo ja też mam w krzakach wydeptana ścieżkę i ostatnio spotkałem rysia czy to był lis nie wiem takie do psa podobne. Może to byc ścieżka wydeptana przez różne zwierzęta @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 20 Sierpnia 2021 @MoeYo tak jak mówi @420Dominik420 jeżeli roślina jeszcze nie kwitnie to marne szanse na to że dojdą, ogólnie spot może być ok o ile wysokość pokrzyw nie zasłania dostępu światła do roślin @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 21 Sierpnia 2021 9 godzin temu, MoeYo napisał: Miejscówka wolna od wszystkich zwierząt ogrodzona jest ? bo jak nie to zwierz może być @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MoeYo 2 Napisano 21 Sierpnia 2021 @onyx spokojnie rośliny już zakwitły, mogę dać zdjęcia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 21 Sierpnia 2021 @MoeYo poka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MoeYo 2 Napisano 22 Sierpnia 2021 @onyx @onyx @onyx Wiem że coś z tą nie tak 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KryspieK 92 Napisano 22 Sierpnia 2021 Koszykarki? xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 22 Sierpnia 2021 @MoeYo z tego co widzę jedne mają jakiś dostęp do światła za to inne sporo się wyciągają i z nich nic nie będzie raczej, ta pierwsza może się uda i jeśli miejscówka była bardzIej doświetlona to była by mega spoko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MoeYo 2 Napisano 22 Sierpnia 2021 @KryspieK ? @onyx bardzo dużej różnicy to nie ma w wielości nie ma, i zdjęcie w trochę pochmurny dzień, nad dziewczynami nic nie rośnie jak coś @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 22 Sierpnia 2021 @MoeYo ale widać po tych ostatnich zdjęciach że jest mega wyciągnięta tak jak i boczne liście, odrosty praktycznie nie istnieją więc to musi byc problem z tym że mają za mało słońca I nie odbiera tego co pisze jako że neguje cały twój projekt bo nie, jedynie ci mogę powiedzieć co widzę byś mógł coś poprawi. W przyszłym sezonie i na pewno wystartować wcześniej 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KryspieK 92 Napisano 22 Sierpnia 2021 @MoeYo 51 minut temu, onyx napisał: @MoeYo ale widać po tych ostatnich zdjęciach że jest mega wyciągnięta tak jak i boczne liście, odrosty praktycznie nie istnieją więc to musi byc problem z tym że mają za mało słońca I nie odbiera tego co pisze jako że neguje cały twój projekt bo nie, jedynie ci mogę powiedzieć co widzę byś mógł coś poprawi. W przyszłym sezonie i na pewno wystartować wcześniej Koszykarki = powyciągane 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MoeYo 2 Napisano 22 Sierpnia 2021 @onyx a jeszcze spytam czy nie uważacie że mają może za mało nawozu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 22 Sierpnia 2021 @MoeYo mozna by jej podać azotu bo jasno zielone są 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach