Arkadiusz 1990 2 Napisano 12 Sierpnia 2021 Witam mam temat do obgadania mam dwie dziewczyny pod lampą między nimi jest tydzień ruznicy za tydzień muszę zmienić lampy na 12/12 faza kwitnienia,co robić dawać obie na cykl 12/12 czy co bo niemam gdzie dać tej jednej młodszej o tydzień czy już obie przestawić na kwitnienie?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 12 Sierpnia 2021 @Arkadiusz 1990 jak nie masz co zrobić to daj obie na to 12/12 i tyle, niektórzy lecz 12/12 od pestki i też ładnie im to wychodzi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arkadiusz 1990 2 Napisano 12 Sierpnia 2021 No właśnie niemam no tak zrobię a jagbym tamta przetrzymał o parę dni ta starsza można tak lub o tydzień @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 12 Sierpnia 2021 @Arkadiusz 1990 absolutnie nic nie zrozumiałem co napisałeś @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arkadiusz 1990 2 Napisano 12 Sierpnia 2021 Chodzi mi o to że jak przetrzymam ta starsza o tydzień aż ta mniejsza sobie dojdzie czyli o tydzień czy tej starszej tydzień dłużej nie zaszkodzi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KryspieK 92 Napisano 12 Sierpnia 2021 Nie ma sensu jednej przełączać a drugiej nie, szkoda czasu, musisz pamiętać, ze chwile minie zanim zaczną kwitnąć (Indukują z tydzień, moze 2, czasami nawet 3) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arkadiusz 1990 2 Napisano 12 Sierpnia 2021 Ok to obie dam na 12/12 dzięki za radę udanych plonów pzdr 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach