Dududa 1 Napisano 12 Sierpnia 2021 Niewiem... Niewiem Co to za odmiana😂 Wyglada jakby miala isc juz na sciecie a ma Moze z 6cm 😁 O a tu kolejna Tez neiwiem Co to 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 12 Sierpnia 2021 @Dududa no my też nie wiemy nikt nie wie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KryspieK 92 Napisano 12 Sierpnia 2021 Jeszcze trochę brakuje do ściny. Jak to mozliwe, ze one takie małe są? Co z nimi zrobiłeś? hah. Pare lufek moze będzie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 12 Sierpnia 2021 Jak to nikt nie wie. Ja wiem. To Jednoblantus Pospolitus. Tylko jakiś taki przerośnięty. I na pewno pożył by sobie jeszcze ponad miesiąc. Zwykle te rośliny rosną mniejsze. Tak sobie wspominam swoją pierwszą uprawę tam to się działo, tak się skończyła że do tej pory ciężko mi do tego dorównać a co dopiero przebić. Trafiła mi się też taka roślina, może ktoś wie jaka to odmiana. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dududa 1 Napisano 12 Sierpnia 2021 Dziekuje za odpowiedz 😅👍 To co dopiero za miesiac scinac? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 12 Sierpnia 2021 Wygląda jakby dopiero co zaczęła kwitnąć. Będzie dojrzała jak będzie miała z 90% włosków brązowych. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 31 Października 2021 To odmiana komercyjna jakaś...Nasz rząd gdyby zdecydował się sadzic dla Polaków jako lekarstwa do aptek, to sadził by właśnie te gałązki, kupione z Izraela za gruby szmal. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach