Gurek 0 Napisano 11 Sierpnia 2021 Cześć. Mam kilka roślinek i trochę je zaniedbałem bo oprócz podlewania jakimś biohumusem to nic więcej w temacie nie działałem. Potem dłuższy urlop, wracam a moje krzaczki jskoś zmarniały. Czy podpowie ktoś jak je uratować? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotet 5 Napisano 11 Sierpnia 2021 ja bym ciął @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 11 Sierpnia 2021 @Gurek Od czego masz galerię i możliwość wrzucania zdjęć na bezpiecznym forum ? Zamiast tego wklejasz linki, jakie pochodzą z polskich stron. Logika z dupy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,448 Napisano 11 Sierpnia 2021 @Gurek wrzuć tutaj fotki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KryspieK 92 Napisano 12 Sierpnia 2021 Ratuj ratuj tych niewidzialnych pacjentów. Bez fotki nikt nic nie powie, a załączenie zdjęć nie jest trudne. Dam ci radę, jednego dnia podlej je z jakimś jedzonkiem, na drugi dzień sama woda, wtedy daj im pare dni i powinny odzyć. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gurek 0 Napisano 13 Sierpnia 2021 ok. mam foty, tak to wygląda 😞 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,448 Napisano 13 Sierpnia 2021 @Gurek ścinaj po plecha może się pojawić, za mało azotu miała podczas kwitnienia i to co było w liściach roślina wysysała aby budować kwiaty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gurek 0 Napisano 13 Sierpnia 2021 dzięki za podpowiedź, troche je zanidbałem 😞 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach