bania301 4 Napisano 11 Sierpnia 2021 od końca kwietnia po takich przejściach ze sam zgłupiałem ze tak rosną... najwyższa 160cm...i zaczynaja w końcu sie określać...mam bio bloom bio fish i top max...jak to lac do nich 20210810_201921_07.mp4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 11 Sierpnia 2021 (edytowane) @bania301 jakieś opadnięte niektóre rośliny, podlewaj jak nie czujesz jeszcze roślin to daj dawke standardową zalecaną przez producenta, ale na razie nie potrzebujesz na kwitnienie nawozów, rośliny raczej nie dojda Ci Edytowane 11 Sierpnia 2021 przez Andi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bania301 4 Napisano 11 Sierpnia 2021 @Andi dlaczego uważasz ze nie dojda..jak juz zaczynaja kwitnac.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 11 Sierpnia 2021 @bania301 zależy gdzie zresztą mieszkasz... może dojdą zobaczymy tylko na pleche uważaj 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KryspieK 92 Napisano 12 Sierpnia 2021 Skoro juz zaczynają kwitnąć to daj im z tydzień dwa, wtedy jak pokazą, ze czas na papu to zacznij lać. Powinny dojść, czemu miałby nie dochodzić? Tylko postaraj się, zeby po drodze nie było zadnych błędów, masz dosyć mało czasu. I tak jak Andi mówi, musisz koniecznie uwazać na pleśń, a najlepiej zapobiegać niz leczyć. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bania301 4 Napisano 12 Sierpnia 2021 klimat morza północnego wiec nie jest źle mysle z czasem a niedobory juz pokazywala ale zaczynam przelewanie woda 6.2ph...bo mysle ze ph ja blokowalo ale czy aby, bo do gory szla jak skurwensyn @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KryspieK 92 Napisano 12 Sierpnia 2021 No, trzeba pamiętać, ze roślinki są jak ludzie, niby takie same a kazda inna, ino i czym większa tym więcej jeść i pić musi 😛 Klimat morza północnego? No to ci powiem, ze powinny jeszcze dojść, sam nad morzem siedzę i cieszę się z tego słoneczka naszego. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach