Szczycior 0 Napisano 10 Sierpnia 2021 Witam na pierwszej uprawie czy wszystko dobrze idzie paprotka ma 12 dni i lekko zoltawe listki czy mozliwe jest to ze ja przelalem? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 10 Sierpnia 2021 nie wiem czy się znam czy się nie znam, cosik trochę jasne te liście, nie ma mało azotu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 10 Sierpnia 2021 @Szczycior jaką masz ziemie? W normalnym świetle też ma taki odcień liści? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 10 Sierpnia 2021 @Szczycior Daj zdjęcie bez włączonego oświetlenia i zrób zdjęcie z bliższa. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 10 Sierpnia 2021 To mi bardziej przypomina kokos niż ziemię ale jest perlit więc to na pewno ziemia, albo jest problem z pH i roślina źle pobiera składniki mineralne albo jest przelana albo to i to @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 10 Sierpnia 2021 mi od początku bez dodawania żadnych nawozów, na samej wodzie w dniu 12 miała dużo ciemniejsze liście, chyba że to tak światło się odbija @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach