15knew00 0 Napisano 7 Sierpnia 2021 Hej, planuję rozpocząć przygodę z indoor. Obecnie mam wiele wątpliwości i pytań o sens całego przedsięwzięcia. Zacznijmy od opisu obecnej sytuacji, tego co mnie interesuje i co mam. 1. Temperatura w moim pokoju wynosi przez cały rok 21 stopni. Zarówno w nocy i w dzień. 2. Mam 1000 zł wolne do przeznaczenie na growboxa. Interesują mnie tylko 3 roślinki na użytek własny. Potrzebuję kompletnego zestawu, bez mojej ingerencji w budowę. Max wymiar to 45x45x120 3. Czy zapach nie będzie wyczuwalny? Filtry dadzą radę? 4. Jak to jest z doniczkami, ziemią, nawozami i nasionami (jaki typ?) Mógłby mi ktoś pomóc ogarnąć się w tym temacie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 8 Sierpnia 2021 @15knew00 mordo ja mam węchowych detektywów w postaci dziewczyny i nic a nic nie czuć dzięki filtrowi węglowemu, mimo że jest przeciwna temu wszystkiemu to wspiera mnie i cieszy się że mam swoją pasję i upodobanie 45x45 to idealna powierzchnia do Marsa ts600 i jedna roślinę sezonową która jest najlepszą dla początkujących a nie żaden automat @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 8 Sierpnia 2021 Nie zaczynaj bo nie skończysz uprawa uzależnia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KryspieK 92 Napisano 9 Sierpnia 2021 Tu masz co prawda 50x50x120, ale pełen zestaw, wymieniłbym tylko światełko na jakiegos leda. https://www.growtent.pl/product-pol-1553-Growbox-Zestaw-CFL-125w-RoyalRoom-R-50x50x120.html?utm_source=iai_ads&utm_medium=google_shopping&curr=PLN @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach