Ślimor233 0 Napisano 6 Sierpnia 2021 Siema Wszystkim! Jakos 3 miesiace, outdoor niestety nie posiadam mikroskopu ale na oko patrzac to trichomy sa juz biale i na topach pojawily sie brazowe wloski a niesprzyjajace warunki atmosferyczne bardzo zavhecaja mnie do tego zeby juz sciac, aczkolwiek nie jestem doswiadczony dlatego prosze o rade - czy juz moge na luzie to zrobic czy jednak sie wstrzymac?? dolaczam fotki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 6 Sierpnia 2021 @Ślimor233 ściąć możesz ale trichomy bursztynowe lepiej kopią, niektórzy wolą przy mleczakach ścinać a inni jak bursztyn się pojawia 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 6 Sierpnia 2021 Jakbym miał wszystko zmarnować przez pleche, wolałbym ściąć. Ale jak masz możliwość przetrzymania to bym trzymał. Moze do momentu jak coś ja zacznie brać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach