Born00 0 Napisano 2 Sierpnia 2021 Witam. Otóż mam pytanie do Was Panowie. Czy jest sens jeszcze sadzić jakaś „szybką” odmianę do szklarni ?? Chciałbym kupić coś typowo pod sierpień/wrzesień, coś w miarę szybko kwitnącego. Ma to wgl racje bytu, czy jest za późno ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 2 Sierpnia 2021 @Born00 jakiegoś automata szybkiego ale plecha zapewne by była więc może odpuść @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Born00 0 Napisano 2 Sierpnia 2021 Kurde… właśnie myślałem żeby dać afghana z automatu, nie zdziwiłbym się gdyby we wrześniu było upalnie jak w lipcu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 2 Sierpnia 2021 @Born00 może być upalnie ale w październiku wilgoć na pewno będzie wysoka przez co plecha zajmie topy i cały krzak będzie do wywalenia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Born00 0 Napisano 2 Sierpnia 2021 Ale jakbym wziął jakiś ze zbiorem po 60 dniach, to chyba zdążę. Czy bez szans i raczej te 60 dni się wydłużą niż jak pisze producent ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 2 Sierpnia 2021 @Born00 generalnie stary jak chcesz to próbuj, nie jestem specem od outdoor, może ci się uda może nie ale nie spodziewanym się kokosów w postaci plonu w takim okresie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Born00 0 Napisano 2 Sierpnia 2021 (edytowane) Dzięki za info chlopaki. Odpuszczę sobie i porządnie się przygotuje do następnego sezonu Edytowane 2 Sierpnia 2021 przez Born00 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach