Lit2012 0 Napisano 2 Sierpnia 2021 Witam co sądzicie o tych odmianach? Sadził je ktoś z was? -Do-Si-Dos Automatic -Purple Punch Automatic -Northern Light Automatic @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 2 Sierpnia 2021 pare osób sadziło na forum, zobacz fotorelacje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 2 Sierpnia 2021 @Lit2012 dobre odmiany @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lit2012 0 Napisano 2 Sierpnia 2021 A jak myślicie na takie pogody jakie mamy teraz będzie to rosło bo chciałbym to na outdoor wrzucić mordy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 2 Sierpnia 2021 @Lit2012 zależy który mają dzień bo jak kiełkują dopiero to już za późno na outdoor @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lit2012 0 Napisano 2 Sierpnia 2021 Chciałbym dopiero zamówić. Dlaczemu za późno? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 2 Sierpnia 2021 @Lit2012 nie odpowiem ci na to pytanie gdyż wolę odesłać cię na dział poradników uprawy outdoor gdzie znajdziesz odpowiedź dlaczego jest za późno na uprawę outdoor, jeżeli chcesz kiedykolwiek zacząć bawić się w uprawę to należy sporo się naczytać, przynajmniej ja tak uważam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lit2012 0 Napisano 2 Sierpnia 2021 Kilka lat temu bardzo mocno w tym siedziałem jednak przy pelnosezonowkach. Miewałem po 30 krzaków w życiu ani jednego auto nie sadziłem i mnie to właśnie zastanawia 🙂 ale jeśli ktoś może mi napisać to będę wdzięczny 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 2 Sierpnia 2021 @Lit2012 plecha topy zeżre jak byś teraz posadził, automaty są mniej wytrzymałe od fotoperiodów jeśli chodzi o pleche @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach