brawotv 2 Napisano 27 Lipca 2021 Yo 🙂 Roślinka już przy końcu jedna już się suszy była w takim samym stadium ja ta plecha była więc musiałem ściąć do tej mam jakiś tam sentyment i plecha nie łapie jak narazie myślicie że da rade coś jeszcze z niej wycisnąć trzymać ja jeszcze czy po prostu ściąć ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 27 Lipca 2021 @brawotv sprawdzałeś trichomy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brawotv 2 Napisano 27 Lipca 2021 @Szym mleczne i kilka brązowych @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 27 Lipca 2021 @brawotv jak cię korci to można ścinać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brawotv 2 Napisano 27 Lipca 2021 @Szym czyli mniej więcej już nie spuchnie nie ma sensu nic lać ? wyśle ci fotkę taką jaka uda mi się zrobić czy to mleko czy może jescze nie heh 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 27 Lipca 2021 1 godzinę temu, brawotv napisał: czy to mleko czy może jescze nie heh nie widać na raty możesz ścinać, te większe teraz mniej rozwinięte dolne później 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brawotv 2 Napisano 29 Lipca 2021 @Szym teraz prosto z fona coś dam może bedzie lepiej daj znać co myślisz i czy coś mniej więcej widać 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 29 Lipca 2021 @brawotv jak chcesz to ścinaj ile ona kwitnie w ogóle ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brawotv 2 Napisano 29 Lipca 2021 (edytowane) @Szym ponad 1 miech napewno tu fotka z 1 lipca Edytowane 29 Lipca 2021 przez brawotv @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 29 Lipca 2021 @brawotv ja bym jeszcze troszeczkę poczekała @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brawotv 2 Napisano 29 Lipca 2021 @Zielarka w sumie to wszystkie liście prawie juz zgubiła ale jeszcze poczekam pogoda jest tak że może będzie niezły kanapowiec bo teraz jak bym poleciał to chyba bardziej energiczny haj ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 29 Lipca 2021 2 minuty temu, brawotv napisał: bardziej energiczny haj ? tak 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach