zipnik 0 Napisano 23 Lipca 2021 Siema załoga, chce zerknąć na trichomy w swoich pierwszym pomidorkach, tylko nie jestem pewien skąd pobrać próbke do badań 😅 musze naciąć topka czy sam lisc ze szczytu mi wystarczy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 23 Lipca 2021 Sprawdzaj trichomy na topach Kup mikroskop kieszonkowy i nie będziesz musiał pobierać żadnych próbek Każda ingerencja w strukturę rośliny to niepotrzebny dla niej stres @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zipnik 0 Napisano 23 Lipca 2021 (edytowane) @Zielarka mam właśnie taki, ale za ni chuj nie mogę sfocusowac na topach w boxie 😅 musze mieć na płaskiej powierzchni żeby coś dojrzeć, nie wiem co źle robię 😅 edit: ogarnąłem Xd Edytowane 23 Lipca 2021 przez zipnik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 23 Lipca 2021 @zipnik I jak? Jakie trichomy? Na początku mojej przygody też nie potrafiłam ucelować. Zwłaszcza w tym moim microboxie 😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zipnik 0 Napisano 23 Lipca 2021 @Zielarka na razie jasne i przejrzyste, miejscami zauważyłem że robią się powoli mleczne, czyli rozumiem ze dziewczynkom dać jeszcze troszkę czasu 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 23 Lipca 2021 @zipnik zgadza się 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach