Pumba 5 Napisano 23 Lipca 2021 Witajcie. Mam go Was gorącą prośbę, możecie mi mniej więcej podpowiedzieć ile jeszcze do ścinki? 😊 Wyszła z ziemi 14.05 a pokazała płeć 22.06. na początku lalem sporo biohumusa dopóki nie pokazała płci, teraz tradycyjnie planton K, dolomit też dostała 😊 tania uprawa, drugi jest obok ale spieszyło mi się i nie zrobiłem zdjęć. Ale zrobię jak tam będę 😊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 23 Lipca 2021 (edytowane) 3 może 4 tygodnie. Kup mikroskop kieszonkowy, sprawdzaj trichomy i będziesz wiedział kiedy ściąć Edytowane 23 Lipca 2021 przez Zielarka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pumba 5 Napisano 24 Lipca 2021 dziękuję za odpowiedź. Nie kupię bo na razie mnie nie stać. Będę tu wrzucał fotki co tydzień @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pumba 5 Napisano 27 Lipca 2021 Zdjęcie z wczoraj. Jak na razie pogoda dopisuje😊 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pumba 5 Napisano 29 Lipca 2021 Małego , którego nie pokazałem Wam, dziś scialem. Wyschnie to się pochwalę. To był mały krzak, dolne topy są całe w ziemi. Jak mogę to umyć? Czy może lepiej zostawić aż wyschnie i ziemia sama odleci? A tu zdjęcia dzisiejszego znaleziska. Jakieś 100m od mojego spota @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 29 Lipca 2021 42 minuty temu, Pumba napisał: To był mały krzak, dolne topy są całe w ziemi. Jak mogę to umyć? Normalnie pod kranem. Skąd takie znalezisko? Ktoś chciał posadzić, zobaczył twoje i zrezygnował? Wydaje mi się że za wcześnie ściąłeś ( włoski w 90% białe) Ale to chyba dobrze bo wydaje mi się że ten ktoś już się czaił na tego krzaka. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pumba 5 Napisano 29 Lipca 2021 Moich nie znalazł. Te co znalazłem były na mojej drodze przez którą chodzę do swoich. Ten na zdjęciach jeszcze rośnie. Zrobię Zdjęcia po deszczach to pokaże i ocenicie ile do ścinki 😊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pumba 5 Napisano 30 Lipca 2021 Za tydzień jak zetne to będzie dobrze? 😊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 30 Lipca 2021 @Pumba za mało danych na odpowiedź, sprawdź trichomy, ile kwitnie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pumba 5 Napisano 30 Lipca 2021 Wszystko jest napisane w pierwszym poście. Speed bud kwitnie od 22.06 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 30 Lipca 2021 @Pumba Powinieneś znać obraz trichomów, bo to one mówią o gotowości na zbiory. W innym wypadku ścinasz w ciemno. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pumba 5 Napisano 2 Sierpnia 2021 Tak to wygląda😉 do końca leje samą wodę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pumba 5 Napisano 2 Sierpnia 2021 A tu na zdjęciu jest AK472. Również wyszedł na świat 14.05 i kilka dni temu pokazał płeć😊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 2 Sierpnia 2021 1 godzinę temu, Pumba napisał: A tu na zdjęciu jest AK472. Również wyszedł na świat 14.05 i kilka dni temu pokazał płeć😊 to jakiś fotoperiod widocznie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pumba 5 Napisano 2 Sierpnia 2021 Jak w weekend zetne tego speed budą to będzie dobrze? Czy jeszcze poczekać? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 2 Sierpnia 2021 @Pumba nie wiemy jakie są trichomy i jaką faze preferujesz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pumba 5 Napisano 3 Sierpnia 2021 Trichomow nie sprawdzee bo nie mam jak. A Bania to najlepiej kanapowiec 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 3 Sierpnia 2021 8 minut temu, Pumba napisał: Trichomow nie sprawdzee bo nie mam jak No to lipa. Ścinasz w ciemno. Weź sampla i zobacz czy ci pasuje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pumba 5 Napisano 3 Sierpnia 2021 Kiedyś, jakieś 30 lat temu całkiem inaczej topy wyglądały i było o wiele łatwiej zdiagnozować harvest ehh. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pumba 5 Napisano 7 Sierpnia 2021 Największe topy scialem dziś rano. Reszta niech dojrzewa 😍 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach