ZielonyGrower 1 Napisano 22 Lipca 2021 Panowie 33 dzień życia w tym 7 dzień w growroomie Jak widać zdrowe panny niczym nie nawozilem A mam trypac biobizz Widzę już że dziewczyny pokazały płeć Są to automaty AH i NL Jutro podlewanie i zamierzam Dać z każdego nawozu po 1ml na galon 10litrowy będzie git?Dzięki z góry 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 22 Lipca 2021 @ZielonyGrower ja bym się wstrzymał widać że pierwiastków roślinom nie brakuje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZielonyGrower 1 Napisano 22 Lipca 2021 Siema mordo no właśnie nie brakuje ładnie rosną zero nawożenia 33 dzień ziemia biobizz all mix ,wyglądają ładnie samą wodą lane ph 6,5-70 gleba Piszą że nawozić po 3 tygodniu A ja leje sama wodę i narazie jest ok,dla tego myślałem o małych dawkach, dzięki za uwagę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 22 Lipca 2021 @ZielonyGrower liście są ładnie zielone więc widać że roślina nadal ma co jeść w ziemi, a lepiej roślinę lekko przy głodzić niz przekarmić bo nadmiar blokuje rozwój rośliny, tak samo jest z podlewaniem lepiej lekko przesuszyć niż przelać 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZielonyGrower 1 Napisano 22 Lipca 2021 (edytowane) Dokładnie, Ale wiadomo człowiek chce jak najlepiej ,więc jutro leci sama woda haha będę dawał co jakiś czas foty dzięki za uwagę A pytanie mam moc na 60%mars hydro tzw 2000 Dać na ful odległość 50 cm Światło 18/6 nie zmieniam bo to automaty Edytowane 22 Lipca 2021 przez ZielonyGrower @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZielonyGrower 1 Napisano 22 Lipca 2021 Tsw2000 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZielonyGrower 1 Napisano 23 Lipca 2021 Ok dałem na 100%wysokość 55cm dziś leje wodę żadnych nawozów dzięki za uwagę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach