Kuba_x 0 Napisano 21 Lipca 2021 Witam kupiłem dwa nasiona ale nie zwróciłem uwagi że jedno jest auto a durgie foto i teraz kiedy jest oświetlanie 12/12 szkodzi to jakoś nasionowi auto bo oba mają już miesiąc a auto nadal nie rośnie a niechce wracać na 18/6 bo niemam miejsca na foto @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 21 Lipca 2021 @Kuba_x jak auto nadal nie rośnie ? to trzymaj 12/12 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuba_x 0 Napisano 21 Lipca 2021 Zajebałem się. NIe kwitnie chciałem Napisać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 21 Lipca 2021 @Kuba_x daj 12/12 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KryspieK 92 Napisano 22 Lipca 2021 12/12 i tyle, po prostu sezon zakwitnie razem z automatem od razu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuba_x 0 Napisano 22 Lipca 2021 Tylko automat ma już miesiąc a nadal niechce kwitnąć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 22 Lipca 2021 @Kuba_x mógł okazać się sezonówką. Przełącz , prędzej czy później zakwitnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuba_x 0 Napisano 22 Lipca 2021 Właśnie jest przełączony od tygodnia i nadal nic @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 22 Lipca 2021 @Kuba_x spokojnie, daj im przebrnąć przez indukcję @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KryspieK 92 Napisano 22 Lipca 2021 Wyluzuj i daj troche czasu, u mnie pierwsze oznaki dopiero po 3 tygodniach byly 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach