Chochlit13 7 Napisano 20 Lipca 2021 Siemanko, nie wiem czy to właściwe miejsce na takie pytanie ale chyba można zaliczyć to do treningu. Ostatnio słyszałem, że warto dać krzaki przed ścinką na dwa dni do ciemni. Podobno ma to zwiększyć plon i sprawić, że topy będą pulchniejsze i bardziej zbite. Czy ktoś już stosował tą metodę i jest w stanie się wypowiedzieć? Za pare dni ścinam i jeśli mogę w jakiś sposób polepszyć lub zwiększyć plony to chętnie spróbuje. Z drugiej strony czekam na tego krzaka już tak długo, że nie chciałbym czegoś zepsuć na ostatniej prostej. Jestem ciekaw waszych opinii, pozdro! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 20 Lipca 2021 (edytowane) @Chochlit13 nie zwiększy plonu, ani nie zbije topów. Ciemnia ma za zadanie zwiększyć produkcje żywicy Edytowane 20 Lipca 2021 przez Zielarka 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 20 Lipca 2021 Zależy jaka masz wilgotność w nocy, jeśli za wysoka tk bym sobie to darował @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spizgany 18 Napisano 20 Lipca 2021 Ta słyszałem, że dostanie szoku i produkcja thc wzrośnie , ale czy coś zwiększy plon nie słyszałem albo nie pamiętam 😂🤔 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotet 5 Napisano 20 Lipca 2021 @Chochlit13 coś czytałem że ciemnia nic nie daje bo gość robił eksperyment, ale mogę się mylić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 20 Lipca 2021 @piotet ja oglądałam kiedyś na yt i chłop pokazywał wyniki Nawet znalazłam https://youtu.be/C-Ns7j0WIJM @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KryspieK 92 Napisano 20 Lipca 2021 @Zielarka ma racje, jedyne co daje ciemna to zwiększenie poziomu THC. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chochlit13 7 Napisano 20 Lipca 2021 @Zielarka No właśnie dlatego chciałem żeby ktoś ogarnięty się wypowiedział bo słyszałem to od koleżki 😀@Dzielnicowy wilgotność mała, poza tym grzeje w dzień niemiłosiernie. Wielkie dzięki za odpowiedzi, już wszystko wiem. Filmik obejrzę po pracy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach