sylwiagora1992@gmail.com 1 Napisano 19 Lipca 2021 Hej jestem tu nowa chciała bym się dowiedzieć jaka to odmiana i kiedy będzie do ścięcia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 19 Lipca 2021 @sylwiagora1992@gmail.com nikt nie wie co to za odmiana, trzymasz ją pod lampą ? czy gdzie? za mało info @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sylwiagora1992@gmail.com 1 Napisano 19 Lipca 2021 W dzień wystawiam na słońce od rana do wieczora stoi na noc ja wnosze do pomieszczenia podlewam ja codziennie oczywuscie mała ilością wody i sprskipriskiwaczem spryskuje liście. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 19 Lipca 2021 @sylwiagora1992@gmail.com jeszcze sporo czasu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sylwiagora1992@gmail.com 1 Napisano 19 Lipca 2021 @Zielarka wrzesień październik do ścięcia? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 19 Lipca 2021 @sylwiagora1992@gmail.com tego ci nikt nie powie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sylwiagora1992@gmail.com 1 Napisano 19 Lipca 2021 @Zielarka dzięki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach