ZielonyGrower 1 Napisano 18 Lipca 2021 (edytowane) SIEMANKO WARIATY Edytowane 18 Lipca 2021 przez ZielonyGrower @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 18 Lipca 2021 Siemanomano @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
point.99 239 Napisano 18 Lipca 2021 @ZielonyGrower siema @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 18 Lipca 2021 Hej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZielonyGrower 1 Napisano 19 Lipca 2021 Witam witam wariaty,muszę wam powiedzieć że moje automaty mają 29dzien w tym 5 dzień są w growroomie jak na moje idą ładnie, niczym narazie nie nawoże,sama woda nie widzę żadnych niedoborów, ziemia biobizz almix ,nawozy też mam z biobiza trypac Ale myślę że teraz poleje im z dawkę 1ml na litr grow i topmixa ,czy się wstrzymać jak nie ma potrzeby co wy o tym myślicie bo tak jak pisałem nie widzę niedoborów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 19 Lipca 2021 27 minut temu, ZielonyGrower napisał: Ale myślę że teraz poleje im z dawkę 1ml na litr grow i topmixa ,czy się wstrzymać jak nie ma potrzeby co wy o tym myślicie bo tak jak pisałem nie widzę niedoborów jak dobrze wyglądają to nie trzeba i temat jak coś lepiej napisać w odpowiednim dziale, bo ten dział taki do przywitania bardziej jest 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach