Policyjnykot17 3 Napisano 17 Lipca 2021 Jest to mój pierwszy automat na outdoor, chciałbym sie zapytać czy ciąć czy trzeba jeszcze poczekać? Lupe jubilerska kupie ale i tak wolę sie teraz upewnić Ziołko to 60 day grapefruit Roślinka dzień 65 Wiem wiem dzień mowi sam za siebie ale boje sie ściąć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 17 Lipca 2021 @Policyjnykot17 ona chyba jeszcze by spuchła troche, trzeba też na pleche uważać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Policyjnykot17 3 Napisano 17 Lipca 2021 35 minut temu, Andi napisał: @Policyjnykot17 ona chyba jeszcze by spuchła troche, trzeba też na pleche uważać Czyli dać jej tak z 3 dni? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Lipca 2021 @Policyjnykot17 z 2 tygodnie i zbierzesz wiecej g a co najwazniejsze pokopie jak pies obywatela @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Policyjnykot17 3 Napisano 18 Lipca 2021 @MałyTopek no to poczekam dzięki! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chochlit13 7 Napisano 18 Lipca 2021 @Policyjnykot17 ja tez bym jeszcze czekał ze dwa tygodnie. Zobaczysz jak ładnie spuchnie! Poczekaj aż trichomy zrobią się bursztynowe, wbije Cię w fotel! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Policyjnykot17 3 Napisano 18 Lipca 2021 @Chochlit13 w takim razie postawie na cierpliwość z buchem panowie! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach