daytonek 10 Napisano 17 Lipca 2021 Siemka, mam pytanie które mnie męczy czy przy ilości 24 panienek zadomowić je na 3/4 spotach w różnych miejscach czy wszystko na jednym? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 17 Lipca 2021 @daytonek lepiej na kilku @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący 113 Napisano 17 Lipca 2021 jak masz jednego spota takiego ze nikt tam nie wejdzie to mozesz i na jednym jak masz tyle miejsca @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daytonek 10 Napisano 18 Lipca 2021 @początkujący jak się komuś będzie chciało wejść to wejdzie przez kszaczory itp tylko poco by wchodził tam to nie wiem sam wiele razy za dzieciaka tam chodziliśmy jak był mniejszy syf i nigdy do głowy mi nie przyszło żeby tam wchodzić xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daytonek 10 Napisano 18 Lipca 2021 Druga sprawa, nie jest to daleko od starej drogi gdzie idzie tylko przejechać offroad, z 300/400m dalej są pola kukurydzy a spot jest w drugą stronę ok 60m od tej drogi ale tam są takie zarośla że sam się boje tam wchodzić żeby mnie coś nie ujebalo czy coś .. i nie wiem czy zmieniać przez to spota czy nie.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach