logoss8811 1 Napisano 16 Lipca 2021 Witam chciał bym zrobić własną suszarnie mam Karton wymiary 50x38x30 cm chce zastosować u spodu wentylator komputerowy ssący u góry wentylator wydechowy obsypać delikatnie ryżem spód do tego zapalić znicz 😄 poczym u góry dać żyłkę wędkarską albo drut nałożyć topy i gotowe co myślicie ? spisze sie to ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 16 Lipca 2021 @logoss8811 u góry wentylator wyciągający powietrze z boxa, a na dole wtłaczający @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
logoss8811 1 Napisano 16 Lipca 2021 @Zielarka wiedziałem że coś zle zrobił bym dzięki jakieś miejsce proponowane gdzie takie cos można dać ? na strychu za ciepło w piwnicy 13 stopni mam ;( @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 16 Lipca 2021 @logoss8811 piwnica raczej odpada, bo może tam być za wysoka wilgoć, ale możesz sprawdzić higrometrem. Na strychu jaka temperatura? Jak masz filtr węglowy to możesz go podłączyć do tej ala suszarki i suszyć w pokoju @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chochlit13 7 Napisano 20 Lipca 2021 @logoss8811 nie odpalaj tego znicza bo będzie temat capił cmentarzem, w dodatku wosk spalany w tak małym kartonie będzie się osadzał na topach. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach