piotet 5 Napisano 15 Lipca 2021 siemanko ścinać już? zależy mi na białych trichomach. Mogę spróbować zrobić lepsze zdjęcia ale mikroskop mam kijowy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 15 Lipca 2021 @piotet potrzymaj jeszcze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotet 5 Napisano 15 Lipca 2021 @Zielarka tydzień im starczy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 15 Lipca 2021 @piotet obserwuj trichomy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Moniadi 0 Napisano 16 Lipca 2021 Dołączam sie Kiedy będą szczęśliwe? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 16 Lipca 2021 @Moniadi To wygląda, jak początek kwitnienia, więc długa droga przed nimi do dojrzałości. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Moniadi 0 Napisano 16 Lipca 2021 16.05 posadzone, niby automaty ak47 i big diamond @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 16 Lipca 2021 @Moniadi Nie wyglądają, jak automaty w wieku 61 dni. Wizualnie to rośliny w początkowej fazie kwitnienia, a za co odpowiadają głównie warunki, w jakich są uprawiane. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Moniadi 0 Napisano 16 Lipca 2021 Ok rozumiem, nic nie szkodzi, mam tylko nadzieję że to nie wpłynie to na ich dalszy rozwoj Jeżeli z rośliny 3 miesięcznej zrobi się 5-6ścio @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Moniadi 0 Napisano 1 Sierpnia 2021 Liście mi brązowieją i to w bardzo szybkim tempie Ścinać czy czekać jeszcze? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 1 Sierpnia 2021 @Moniadi można sprawdzić trichomy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach