Wiesiu 80 Napisano 31 Lipca 2019 Maroc to mocna odmiana w moim przypadku dominowały geny Sativy, haj był co prawda mocny jednak czuć było tą energie i chęci do działania, smak i aromat taki jak by waniliowy, polecam tą odmiankę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 31 Lipca 2019 również miałem Maroca i miałem podobne odczucia @Wiesiu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 31 Lipca 2019 @Andi ta odmiana jest tylko na indoor ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 31 Lipca 2019 @Kibic na indoor oraz na outdoor, tu i tu się nadaje bardzo dobrze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 19 Sierpnia 2019 słyszałem o Marocu pozytywne opinie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 19 Sierpnia 2019 bardzo fajna odmiana dla początkujących @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filozof 38 Napisano 19 Sierpnia 2019 Dużo osób miało tą odmianę i sobie chwaliło ją @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borówa 15 Napisano 19 Sierpnia 2019 trzeba będzie przetestować w takim razie tą odmiankę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanczo 35 Napisano 19 Sierpnia 2019 Maroca miała chyba większość growerów na outdoor i większość była z niego zadowolona @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 24 Marca 2020 Są gdzieś zdjęcia maroc czy fotorelacja @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 17 Maja 2020 @Legalize@LLBanditos @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach