Ma✖ 4 Napisano 11 Lipca 2021 (edytowane) Witam, czy jest w stanie ktoś mi wytłumaczyć jak używać lamp z możliwością przełączenia z growth na bloom? Nigdzie nie mogę znaleźć info i waham się, czy lampa powinna mieć włączone obie funkcje przez cały okres, czy pierw growth potem bloom dokładnie chodzi o lampę mars hydro reflector 48 na jednej stronie pisze „zalecamy używania pełnej mocy przez cały cykl” i już się pogubiłem. Edytowane 11 Lipca 2021 przez Ma✖ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 11 Lipca 2021 (edytowane) @Ma✖ lepiej jechać na pełnej mocy, chyba że masz mały growbox to na growth można polecieć w fazie wzrostu Edytowane 11 Lipca 2021 przez Andi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ma✖ 4 Napisano 11 Lipca 2021 Mój box to 60x60x160 2 roślinki Blue kush auto @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 11 Lipca 2021 @Ma✖ to lepiej na całej mocy jechać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ma✖ 4 Napisano 11 Lipca 2021 Super dziękuję za odpowiedź @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach