Kielnia 13 Napisano 30 Lipca 2019 Odmianka bardzo mocna, topy zbite i twarde z automata wyszło mi 25g, haj był typowo indyjkowy, smak leśny polecam tą odmianę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 30 Lipca 2019 @Kielnia a miałeś ją pod lampą ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kielnia 13 Napisano 30 Lipca 2019 tak pod lampą ją trzymałem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrick 22 Napisano 30 Lipca 2019 @Kielnia bardzo śmierdziała podczas kwitnięcia ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kielnia 13 Napisano 30 Lipca 2019 trochę było czuć jak większość odmian pachniało @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 19 Sierpnia 2019 na outdoor nada się ta odmiana ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kielnia 13 Napisano 19 Sierpnia 2019 @Szym pewnie to automat przecież @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lodzio 4 Napisano 19 Sierpnia 2019 też się przymierzam do tej odmiany bo jest chwalona i popularna @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gumiś 15 Napisano 19 Sierpnia 2019 @Kielnia ile ona Ci kwitła pod lampą ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kielnia 13 Napisano 19 Sierpnia 2019 (edytowane) była do ścięcia po 7 tygodniach kwitnienia Edytowane 19 Sierpnia 2019 przez Kielnia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gumiś 15 Napisano 19 Sierpnia 2019 a jak klepała dobrze ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kielnia 13 Napisano 19 Sierpnia 2019 ja byłem zadowolony z działania @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gumiś 15 Napisano 19 Sierpnia 2019 a jeszcze mam pytanko jak z jakością topów pod względem wizualnym dobrze wyglądały czy liściaste ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kielnia 13 Napisano 19 Sierpnia 2019 były twarde i zbite ładnej jakości @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gumiś 15 Napisano 19 Sierpnia 2019 ok dzięki za info @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach