michas131 23 Napisano 4 Lipca 2021 Siema mam kilka pytań a zatem: 1. Jak to jest z podlewaniem mam na mysli by nie przelac lub przesuszyc rosliny (specjalnie przesuszać i podlewac co pare dni ?.) 2. Odzywki jak stosowac/ile/kiedy ( pdstawowy 3pack od biobizz) ew czy cos jeszcze dokupić 3. Zapomnialem wentylatora wiec czy wystarczy jakis komputerowy lub jakas dmuchawa ew 😉 Re @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 4 Lipca 2021 @michas131 1. podlewaj jak ziemia będzie sucha 2. Nawozy lej jak zauważysz niedobory 3. A jakie masz światło i wymiary boxa? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michas131 23 Napisano 4 Lipca 2021 @Zielarka hydromars ts 600 60x60x160 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michas131 23 Napisano 4 Lipca 2021 1 godzinę temu, michas131 napisał: Siema mam kilka pytań a zatem: 1. Jak to jest z podlewaniem mam na mysli by nie przelac lub przesuszyc rosliny (specjalnie przesuszać i podlewac co pare dni ?.) 2. Odzywki jak stosowac/ile/kiedy ( pdstawowy 3pack od biobizz) ew czy cos jeszcze dokupić 3. Zapomnialem wentylatora wiec czy wystarczy jakis komputerowy lub jakas dmuchawa ew 😉 Re 1 godzinę temu, michas131 napisał: 3. Zapomnialem wentylatora wiec czy wystarczy jakis komputerowy Re ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 4 Lipca 2021 @michas131 No to komputerowe nie dadzą rady zwłaszcza jak znowu przyjdą wysokie temperatury. Będziesz miał w boxie piekarnik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michas131 23 Napisano 4 Lipca 2021 @Zielarka Wiec co radzis by nie halasowalo jakos duzo i w miare tani @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 5 Lipca 2021 @michas131 nie wiem, poszukaj czegoś jest ogromny wybór tych wentylatorów, ważne żeby nie miał mniejszej wydajności niż 135m3/h @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach