Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 24 Sierpnia 2021 @onyx bez @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 30 Sierpnia 2021 46 dzień od przełączenia. Wygoliłem trochę tego caramela w tamtym tygodniu. 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 9 Września 2021 58 dzień od przełączenia. Niestety nadszedł dzień wyjazdu na urlop, przed samym wyjazdem cięcia i wc. Bez suszenia, zdecydowałem się jak najdłużej je trzymać, żeby nabrały objętości. Po odsączeniu wody i przeschnieciu wrócę z wynikiem, ale zapewne będzie to w okolicach października 😂 powodzenia dla wszystkich 👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 28 Września 2021 Więc pierwszy indoor za mną, choć bardzo niedojrzały 🙂 Jak wcześniej pisałem, postanowiłem zrobić ścinkę przed wyjazdem na wakacje. Jednak dwa topki zostawiłem bez żadnej wentylacji (ale w miarę przewiewnym miejscu) do wysuszenia, reszta poszła do słoika z wodą. Zdj nr 2 to właśnie topek bez wc, z wc widok na wagę. Nie będę się rozpisywał, wynik wyszedł około 10g, na wadze nie ma tego co spaliłem, ale nie o wynik tu chodzi, a o efekt. Z niego na pewno nie mogę być zadowolony, czuć że chce porobić, ale jeszcze chyba długo powinno kwitnąć. Cóż, pierwsze koty za płoty. Pozdrawiam i do szybkiego zobaczenia ✌️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 29 Września 2021 @grolsch3 taki wynikt to motywacja do dalszego działania👊 Piona! 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 29 Września 2021 Szkoda wczesnej scinki, ale następny grow bedzie ino lepszy. Tylko upewnij sie ze przed ścinką nie zabukujesz kolejnego urlopu 😃 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 29 Września 2021 @Git nic urlopu mi nie zostało, więc spokojna głowa 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 29 Września 2021 @Tester proszę o zamknięcie. Dzięki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach