Cedzik 23 Napisano 26 Lipca 2019 (edytowane) Mocna odmiana Blueberry powodująca bardzo mocny haj, czuć w smaku i zapachu jagody, polecam wszystkim którzy cenią sobie wysoką jakość palenia. Edytowane 26 Lipca 2019 przez Cedzik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 26 Lipca 2019 również polecam tą odmianę próbowałem, ziomek mi dał, bardzo fajna odmiana @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Podróżnik 15 Napisano 26 Lipca 2019 @Cedzik a miałeś automata czy normalną indoor ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 26 Lipca 2019 @Podróżnik normalną indoor @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fan BMW 11 Napisano 26 Lipca 2019 @Cedzik ile ci rosła od kiełka do plonów ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 26 Lipca 2019 @Fan BMW jakieś 3 miesiące @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 26 Lipca 2019 @Cedzik czuć jagody w smaku ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 26 Lipca 2019 @Kibic jak dla mnie tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrick 22 Napisano 26 Lipca 2019 ciekawa odmiana trzeba ją sprawdzić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasienka90 0 Napisano 1 Października 2019 uprawiana nie może być w zwykłej doniczce na zewnątrz i naświetlana naturalnym słoneczkiem w okresie od lipca? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 1 Października 2019 @Kasienka90 może być @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasienka90 0 Napisano 1 Października 2019 urośnie?czemu niektórzy zatem zakupują całe sprzęty tzn growbox wentylatory lampy itp? i drugie pytanie jak krzyżować dwie odmiany medyczne ze sobą? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 1 Października 2019 @Kasienka90 z tym krzyżowaniem to nie wiem o co ci chodzi? chcesz zrobić nasiona? czy palić dwie odmiany marihuany? Niektórzy kupują sprzęty bo im się nie chce latać po łąkach i lasach tylko uprawiają ziółko w domu mają wszystko na miejscu i mogą uprawiać przez cały rok, na dworze w zimie wiadomo że się nie da. Teraz jest już końcówka sezonu uprawy na dworze 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach