XXL-Skun 57 Napisano 16 Czerwca 2021 Witam kiełkowałem w domu i jak pościł kielka poleciał na out i jest jakby brązowy nie ma zielonych liści co może oznaczać (nie mam zdj bo na szybkiego byłem ) ma 3dni od puszczenia kielka (automat AK) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący 113 Napisano 16 Czerwca 2021 @XXL-Skuntez mialem dwie pestki z czarnym kielkiem bo byly zalane i zgnily moze masz podobny problem? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 16 Czerwca 2021 @początkujący możliwe ? ktos jeszcze jakieś sugestie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 16 Czerwca 2021 Też myślę że zgnite, możesz poczekać parę dni ale kielkuj w międzyczasie następnego bo szkoda czasu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 16 Czerwca 2021 @konopny_janusz opłaca się zamówić znów automat AK od BDS @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 16 Czerwca 2021 @XXL-Skun może od innego producenta spróbuj skoro te są jakieś lipne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach