ChybaTy 8 Napisano 8 Marca 53 minuty temu, Lady Green napisał: Dopiero teraz zobaczyłam że w temacie w którym teraz piszemy jest to samo a nawet więcej niż w linku który wkleiłam. 🤦♀️ czytałem cały materiał ale nic o tym przekładaniu nie było, spieprzyć nie chciałem i mowie zapytam 😜 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2,730 Napisano 8 Marca (edytowane) @ChybaTy ja przekładałam pod spodem/od spodu siatki tak aby trzymać szczyty mniej więcej na jednej wysokości, pasowało mi w 3cią kratke to wkładam w 3cią, pasowało w 1 wkładam w pierwszą. Gdy podrosły i coś przestawało pasować przekładałam inaczej. W jednym miejscu przy szczycie głównym miałam tak topki ulokowane że pasowało mi przeciągnąć go nad siatką i pod siatką więc tak też zrobiłam i wyszło tak jak chciałam. 👍 Tutaj na zdjęciu zaznaczyłam na fioletowo w którym miejscu łodyga szła nad siatką, kropeczkami z kolei zacznaczyłam 4 topki które normalnie wzdłuż łodygi budowały by też szczyt główny ale przez ten zabieg odbiły pionowo do góry i pewnie rozbudowały się bardziej niż gdybym je zostawiła pod siatką czy też wypuściła szczyt oczko czy 2 wcześniej. Myśl przewodnia - ma być w miarę równo. Edytowane 8 Marca przez Lady Green 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChybaTy 8 Napisano Poniedziałek o 23:35 @Lady Green takiej odpowiedzi poszukiwałem, ukłony w Twoją stronę 🙏 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach