Skocz do zawartości
Tester

Trening SCROG (Screen Of Green) Ekran Zieleni

Rekomendowane odpowiedzi

53 minuty temu, Lady Green napisał:

Dopiero teraz zobaczyłam że w temacie w którym teraz piszemy jest to samo a nawet więcej niż w linku który wkleiłam. 🤦‍♀️

czytałem cały materiał ale nic o tym przekładaniu nie było, spieprzyć nie chciałem i mowie zapytam 😜

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

@ChybaTy ja przekładałam pod spodem/od spodu siatki tak aby trzymać szczyty mniej więcej na jednej wysokości, pasowało mi w 3cią kratke to wkładam w 3cią, pasowało w 1 wkładam w pierwszą. Gdy podrosły i coś przestawało pasować przekładałam inaczej. W jednym miejscu przy szczycie głównym miałam tak topki ulokowane że pasowało mi przeciągnąć go nad siatką i pod siatką więc tak też zrobiłam i wyszło tak jak chciałam. 👍

Tutaj na zdjęciu zaznaczyłam na fioletowo w którym miejscu łodyga szła nad siatką, kropeczkami z kolei zacznaczyłam 4 topki które normalnie wzdłuż łodygi budowały by też szczyt główny ale przez ten zabieg odbiły pionowo do góry i pewnie rozbudowały się bardziej niż gdybym je zostawiła pod siatką czy też wypuściła szczyt oczko czy 2 wcześniej. Myśl przewodnia - ma być w miarę równo. 

123.jpg

Edytowane przez Lady Green

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi