Quasi 0 Napisano 14 Czerwca 2021 Witam takie coś mi rosnie na młodej auto cbd smierdzi mi tu jajami a mam w boksie normalną jeszcze i rosnie zdrowo nie wiem czy ta nie jest zagrożeniem dla niej lub czy to normalne dla wersji cbd ? Chodowane w boksie itp wszystko jest spoko ziemia cana tera wentylacja jest . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 14 Czerwca 2021 @Quasi no jajca, usuń żeby nie zapylił @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Quasi 0 Napisano 14 Czerwca 2021 Dzieki jak do tego doszło ? Czy istnieje szansa ze zaplodnila ? Tu zdjecie tej zdrowej narazie nic nie widac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KryspieK 92 Napisano 14 Czerwca 2021 Będzie ok, tylko usuń tego samca. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 14 Czerwca 2021 24 minuty temu, Quasi napisał: Dzieki jak do tego doszło ? a to feminizowane nasiono? jak tak to czasem może się zdarzyć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach