Andi 427 Napisano 24 Lipca 2019 (edytowane) Miałem odmiankę kilka lat temu White Russian, mocna indyjka, smak dla mnie był taki leśny, zapach sosnowy, ogólnie polecam white russiana mocny kanapowiec Edytowane 24 Lipca 2019 przez Andi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filozof 38 Napisano 24 Lipca 2019 wiele razy miałem White Russiana i zawsze byłem z niego bardzo zadowolony @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,397 Napisano 26 Lipca 2019 White Russian również należy do klasyków @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 427 Napisano 26 Lipca 2019 jak dla mnie White Russian to mocna indyjka która wbija w fotel @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 4 Grudnia 2020 Mam teraz w namiocie wlasnie 3 szt. White Russian i 3szt Bruse Banner x White Russian. Jestem ciekawy czy beda grzeczne czy jednak beda sie fochaly . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach