mantas 0 Napisano 12 Czerwca 2021 Witam serdecznie.Pierwsza uprawa, automat Red Poison, w donicy na zewnątrz a na liściach takie plamki.Proszę doświadczonych kolegów o poradę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 12 Czerwca 2021 @mantas wrzuć zdjęcie jakoś normalnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pedrooo1988 5 Napisano 19 Lipca 2022 °°° PIERWSZA HODOWLA °°° * ROŚLINA WYROSŁA MI DO 9TEGO POZIOMU... DOWIEDZIAŁEM SIĘ O TOPPING/PRZYCIĘCIE ROŚLINY... TAK UCZYNIŁEM... PEWNA OSOBA POWIEDZIAŁA MI ŻE OD SPODU ROŚLINY PIĘTRA SĄ NIE POTRZEBNE... USUNĄŁEM 6 PIĘTER... ( PROSZĘ O POMOC/OPINIE...) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 19 Lipca 2022 @Pedrooo1988 Zdjęcia, pokaż jak wygląda roślina. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pedrooo1988 5 Napisano 19 Lipca 2022 Teraz, Zielone krainy napisał: @Pedrooo1988 Zdjęcia, pokaż jak wygląda roślina. Za Godzinę... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach