Kalifornia 0 Napisano 11 Czerwca 2021 Jakieś rady podpowiedzi będzie coś z tego kwitla w boxie przerzuciłem 3 dni temu na spot ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 11 Czerwca 2021 @Kalifornia powino być, ale luźne topy chyba będzie mieć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kalifornia 0 Napisano 11 Czerwca 2021 Luźne topy to znaczy bo ja to początkujący ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 11 Czerwca 2021 @Kalifornia Luźne czyli nie zbite, raczej nie będzie takiej "zbitej szyszki" jako topa. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 11 Czerwca 2021 Czemu na spot przerzuciłeś? Przypal? Troche sie pewnie postresowala? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kalifornia 0 Napisano 11 Czerwca 2021 Okazał się za mały box .czyli będzie coś z tego ? Czy marne szanse ile może z tego zejść ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Czerwca 2021 najwazniejsze zeby sie przyjela i zeby ci jakies zwierze nie wjebało . Mi slimaki krzaka wpierdalaja @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kalifornia 0 Napisano 11 Czerwca 2021 Luźne topy to co mniej jarania będzie czy jak ? Czy wogole określi mi to ktoś ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 11 Czerwca 2021 @Kalifornia no jak luźne topy to kwiaty nie będą takie nabite, co też na wadze się odbije @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach