Totoro 179 Napisano 10 Czerwca 2021 Witam zielone zgromadzenie, Odpalamy nowy projekt, a w nim udział biorą Namiot: 100x100x180 Mars Hydro Lampa: FC3000 Mars Hydro Wyciąg: CloudLine T6 Filtr: Rhino Pro Filter 6” Grzejnik: Olejny 400W Nawilżacz: HumiPro Cool Fog Osuszacz: Hogarlabs 16L/Day Nawozy: CalMag, A&B, Cannazym, Rhizotonic, Boost, PK13/14 od Canny + Purpinator pH/eC: Apera Podłoże: Canna coco professional plus, batguano, mikroryza i perlite Pestki: 2 x Wedding Cake (14L), 2 x Shiskaberry Punch (14L), 1 x Shiskaberry Punch (0,5L) - SoloCupGrow 1 x Shiskaberry x Candia CBD (4L), Barney’s Farm: 1 x Strawberry Lemonade (4L) 23.05 poszły do wody -> 24.05 poszły na waciki -> 25.05 poszły do ziemi -> 27.05 wyszły z ziemi A więc dziś kończą równe 2 tygodnie i od 3 dni są już w docelowych doniczkach. Projekt głównie skupiać się będzie na Wedding Cake oraz Shiskaberry Punch, reszta jest dla „smaku”. Tym razem zastosowałem trochę mniejsze doniczki ponieważ po rozcięciu ostatnich 20L korzenie były słabo rozwinięte chociaż wydaje mi się ze to przez brak ukorzeniacza (batguano się nie sprawdził). Warunki: temp. 23* wilg. 75%+ lampa 45% i 60 cm dystansu Dostają wodę pH 5,8-5,9 + oprysk z rhizotonic Papu dostały dwa razy z eC 0,3-0,45 Opis zdjęć: 1 i 2 - 10 dzień życia 3 - dzisiaj 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 10 Czerwca 2021 Pełna profeska widzę, powodzenia, weeding cake dobra odmiana, tam chyba 25 thc ma deklarowane 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Totoro 179 Napisano 10 Czerwca 2021 @konopny_janusz do 25% i z tego co wiem to jak się mocno nie zjebie to wychodzi taka moc. Jak narazie to pozytywne zaskoczenie. Pestki tanie jak barszcz w porównaniu do tego co płaciłem wcześniej, a bardzo ładnie pękły i wyszły. Ogólnie to miałem po 3 wedding i shiskaberry tak „na zapas” żeby wybrać te najsilniejsze i z bólem serca wyrzuciłem po jednej z odmian bo wszystkie 3 były ładniutkie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 10 Czerwca 2021 @Totoro Też zauważyłem że jego pestki są optycznie większe niz pestki z innych sklepów z nasionkami np. "tanie...." nie wiem czy to wina odmiany czy genetyki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rysiekochucki 5 Napisano 11 Czerwca 2021 Grzejnik się załącza jak temperatura spadnie poniżej jakiejs wartości czy box stoi w chlodnym pomieszczeniu i grzanie caly czas? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Totoro 179 Napisano 11 Czerwca 2021 @rysiekochucki ustawiłem termostatem na 23 stopnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ginekolog Napisano 12 Czerwca 2021 Zasiadam i obserwuje. Fajnie ze podajesz szczegółowe informacje typu moc i wysokosc ledow. Z ledami sie nie bawilem nigdy dlatego popatrze co tu sie wyrabia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 23 Sierpnia 2021 @Totoro jak tam ? 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach