Szym 866 Napisano 7 Lipca 2021 @piotet azotu możesz coś dać, to jest out często jakieś szkodniki będą żerować @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotet 5 Napisano 7 Lipca 2021 @Szym zrobić jej jakiś oprysk? a jak tak to czym, mam agzecol na mszyce i inne szkodniki. I chciałbym jej już chemicznymi nawozami nie faszerować tylko użyć gnojówki z pokrzyw tylko w jakich proporcjach tak żeby nie przesadzić? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 7 Lipca 2021 @piotet nie używałem gnojówki z pokrzyw wole azofoske skuteczny i bardzo dobry nawóz ogólnodostępny 3 minuty temu, piotet napisał: mam agzecol na mszyce i inne szkodniki poczytaj co tam piszą o tym preparacie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotet 5 Napisano 7 Lipca 2021 @Szym nie posiadam i nie zapowiada się żadna wizyta w ogrodniczym, także użyje biohumusa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 7 Lipca 2021 @piotet też można tylko biohumusa trzeba dawki większe z 3-4 krotne czasami i większe 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotet 5 Napisano 12 Lipca 2021 ile jeszcze do ścinki? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 12 Lipca 2021 @piotet trochę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotet 5 Napisano 12 Lipca 2021 i jeszcze pytanie jak z tym walczyć i czy to bardzo groźne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach